Voedselcritici: de beste hotdogs en worstjes in Kansas City in 2019 (2023)

KCUR | DoorGina Kaufman

Gepubliceerd op 24 augustus 2019 om 8:10 uur CDT

Het is nog steeds zomer, wat betekent dat het hotdogseizoen is. Maar ondanks alle democratische aantrekkingskracht die ze terecht kunnen claimen, krijgen hotdogs - ook wel bekend als weiners - niet veel respect.

"Ze zijn goedkoop. Ze zijn notoir goedkoop. Ze zijn gewoon een vullende, goedkope manier om iets in je buik te krijgen", zegt Jenny Vergara van Feast Magazine.

Maar Liz Cook van The Pitch vindt dat we de hotdog moeten heroverwegen.

"Er is een enorm verschil tussen je supermarkttas van $ 2 met Oscar Meyer-weinies en dan een frank die handgemaakt is van een beter stuk vlees, " merkt Cook op, en ze heeft serieuze vragen over de Costco-hotdoglunchcombinatie.

"Moeten we een hotdog van ¼ pond vertrouwen die minder kost dan iets van een tankstationroller? Waarschijnlijk niet", zegt ze.

Dat wil niet zeggen dat Cook het niet eens is met de traditionele hotdog of het prijskaartje ervan.

"Ik ga niet denigreren over de goedkope hotdog, de honkbalhond", zegt ze. "Ik denk dat daar grote genoegens zijn."

En ondanks uiteenlopende meningen over de ideale prijs voor een hotdog, zijn de voedselcritici van Central Standard het erover eens dat de grootte ertoe doet.

"Ik hou persoonlijk van een hotdog of worst die groter is dan het broodje", zegt Carlton Logan, die schrijft voorKCFoodguys.com. "Ik hou niet van een hotdog of worst waar ik het in het broodje doe en het broodje het overweldigt."

Nu Kansas City een grotere verscheidenheid aan hotdogs en worstjes op restaurantmenu's ziet - naast de concessiestands, hotdogstands en foodtrucks van de stad - is het de moeite waard om de ene hotdog van de andere te onderscheiden.

Hier zijn de hotdog- en worstaanbevelingen van de critici:

Jenny Vergara,feest tijdschrift:

 • Wiener keuken— Spekworsthond. Dit brunchgerecht wordt op verzoek geleverd met landelijke worstjus en hete saus, en je kunt er ook een ei aan toevoegen. Wiener Kitchen heeft ook een geweldige veganistische hond - de link is gemaakt met wilde bloemkoolrijst - met groene tomatensaus, Brussel-kraut en volkoren Dijon. Hun hotdogspecialiteiten zijn ook geweldig.
 • Krokstrom Scandinavisch Comfortfood— Straathond van Kopenhagen.Deze in knoflook ingelegde hotdog van Fritz hangt buiten het broodje. Het wordt geleverd met een Deense remoulade, komkommer, ui en krokant gebakken uitjes, geserveerd met huisgemaakte frites.
 • De broodjeszaak van Marco Polo — Op houtskool gegrild broodje Italiaanse worst.Dit is de sandwich die Jasper Mirabile's deli beroemd heeft gemaakt. Het wordt geserveerd met aardappelen, paprika en uien op een zacht broodje.
 • Vrije FrankenChili hond. Leeway Franks in Lawrence serveert een knakworst van rundvlees met Texas rode chili, gele mosterd en in blokjes gesneden uien op een maanzaadbroodje, geserveerd met aardappelkoekjes of frietjes. Het is de rit vanuit Kansas City waard.
 • Twin City TavernMini hondenmand voor maïs.Het komt met patat of tots.
 • Vlooienmarkt WestportDe gerookte hotdog van Fritz.Volgordehetmet of zonder de 'kraut.
 • CostcoCombinatie hotdoglunch. Zeg wat je wilt, maar de food court bij Costco heeft nog steeds de meest betrouwbare, heerlijke, vullende en betaalbare hotdog die je voor het geld kunt krijgen. Dit is de goedkoopste hond in de stad. Voor $ 1,50, die nooit lijkt te veranderen met inflatie, krijg je een half pond vlees en een broodje, evenals specerijen naar keuze en een fonteindrankje.
 • Kauffman-stadionSuper hond. Dit is een eenvoudige, voetlange hotdog op een zacht broodje die je kunt bestrooien met specerijen naar keuze. Het is perfect om te delen, maar werkt ook als maaltijd voor jezelf. Dat en een blikje Boulevard-bier.
 • GrünauerCurryworst. Dit Oostenrijkse restaurant in de Crossroads staat bekend om het serveren van tal van geruststellende gerechten, maar het heeft toevallig ook een heel menugedeelte gewijd aan worstjes. De curryworst, mijn favoriet, is een braadworst met kerriesaus.
 • De baksteen-Kansas City Reuben-hond.Het wordt geleverd met Zwitserse kaas, zuurkool, 1.000 eilanddressing en een augurk.

Liz Kok,Het veld:

 • Peter May's huis van Kielbasa— Klassieke walnootgerookte Poolse kielbasa.Deze buurtoutfit bestaat al sinds 1929. Pak een broodje Poolse worst met mosterd aan de toonbank.
 • Grünauer Duitse worsten.Het barmenu bevat soms een special die in wezen een Weense chili-hond is, besneeuwd met mozzarella en geserveerd op een maanzaadbroodje en het is de beste.
 • Harp Barbecue Inside Crane Brewing Co.- huisgemaakte worst.Worst is de onbezongen held van de meeste barbecue-gewrichten. Het wordt vaak over het hoofd gezien in ons streven naar de beste borst of verbrande uiteinden. De zelfgemaakte worst van Harp is geweldig en wordt steeds beter naarmate chef-kok Tyler Harp zijn recepten aanpast (ik hield van de gerookte jalapeño-cheddar). Er komen voortdurend nieuwe smaken en experimenten uit. Een op straatgraan geïnspireerde worst zal binnenkort debuteren.
 • Slagerij Broadway Borst worst linkszijn mijn go-to om te grillen. Maar de Broadway Butcher Shop biedt allerlei soorten creatieve snotapen en worstjes (zoals de ontbijtworst met kip en wafels met een vleugje ahornsmaak).
 • Shelia's Grinder Shop- Italiaanse worstmolen.Het is de meest rommelige boterham, maar je zult er een week vol van blijven. Krijg het met een kopje rode saus erbij, wat geweldig is om de droge geroosterde uiteinden van de uitgeholde hoagie in te dopen.
 • Werner's fijne worstjes—linguica-koppelingen.Ze zijn rokerig, knoflookachtig en pittig. Voor degenen die geen varkensvlees eten, zijn de Italiaanse kalkoenworsten ook goed. Naast de worsten om mee naar huis te nemen en te bereiden, heeft Werner's gegrilde worstspecialiteiten tijdens de lunch en op zaterdag.
 • Krokstrom Scandinavisch Comfortfood— Kopenhagen Straat DoG. Dit is een 9-inch, felrood pronkstuk gepekeld in knoflook en azijn en gegarneerd met curry-remoulade, met genoeg gebakken uien voor een braadpan met sperziebonen.
 • Detroit ConeyConey-honden, een verscheidenheid aan all-beef hotdogs overgoten met bonenloze chili, uien en mosterd, komen van deze zonnegele foodtruck, die ook goede chili-kaasfrietjes serveert (hoewel er geen slechte chili-kaasfrietjes zijn). Het wordt gerund door vriendelijke inwoners van Michigan.
 • De baksteen- Kansas City Reuben-hond.Het is de moeite waard erop te wijzen dat je hier ook een vegetarische hond in Reuben-stijl kunt krijgen. Het is goed!

Carlton Logan,KCfoodguys.com:

 • Pretzel jongens– De Pup.Dan Wikiera bracht Pretzel Boys naar Kansas City nadat zijn vrouw hem in St. Louis had voorgesteld aan het origineel. Pretzel Boys verkoopt ook hotdogs en worstjes gewikkeld in pretzels. De hotdog heet The Pup, maar ze serveren ook brats, Italiaanse worst, een hete Poolse worst en andouille met kip. Als je slim bent, eet je je worst of pup met wat mosterd gemaakt doorHelga Fine Foodsin Kansas City.
 • Costco - hotdoglunchcombinatie.In het Book of Retail Shopping staat geschreven dat als je bij Costco winkelt, je niet kunt vertrekken zonder een hotdog te kopen.
 • Weiner keuken– chili kaas hond.Deze chili-kaashond is gemaakt met Wagyu-rundvlees, chorizo-zwarte bonen-chili, geraspte cheddarkaas, in blokjes gesneden uien en hete saus.
 • Krokstrom Scandinavisch Comfortfood– CurryworstEnKopenhagen straathond.Beide zijn geweldig.

 • Grunauer– worstenduo.Je mag twee worstjes kiezen uit de menuselectie en het wordt geserveerd met zuurkool. Ik hou meestal van de curryworst en varkensvlees met cheddar.
 • De broodjeszaak van Marco Polo– op houtskool gegrild broodje Italiaanse worst.Deze beroemde sandwich wordt geleverd met uien, aardappelen en paprika's.
 • Custard's laatste stand— De klassieke hond, met uien, relish, ketchup en mosterd, is alleen verkrijgbaar bij Lee's Summit. Ze hebben ook een Coney Dog, Chicago Dog en New York Dog. De frietjes zijn ook goed.
 • Hond op klassieke honden die Amerikaanse steden vertegenwoordigen. Going to Up Dog in Independence is als een stap terug in de jaren vijftig. Het heeft een toonbank met gecapitonneerde rode krukken, hokjes met formica-bladen en omhullende chromen rokken (de naam komt van de uitdrukkingwat is er, hond?).Als u op zoek bent naar een verscheidenheid aan hotdogs, dan is dit de plek. Naast de klassieke honden zijn er speciale honden zoals Scimeca-stadionsnacks en worstjes van het merk Klement met allerlei toppings.

Gina Kaufmann is de gastheer van KCUR'sCentrale standaard. Je kunt haar bereiken op Twitter,@kcurCST.

FAQs

Which US city is the most hotdogs overall each year? ›

Los Angeles residents eat a lot of hot dogs

That's 15,000 tons, the weight equivalent of about six adult male Asian elephants. So what city was recognized as being the biggest hot-dog-eating state in the U.S.? Los Angeles.

What is the most hot dogs sold at a baseball game? ›

Major league baseball and hotdogs are synonymous, but you don't have to tell that to Toronto Blue Jays fans. They already know. They just set a single-game hot dog-guzzling record. On May 16, stadium goers collectively put away a whopping 61,111 hot dogs – a new single-game record.

What is the most famous hot dog USA? ›

1. Chicago dog from Chicago. There's no better form of tube of meat between a bun than the Chicago dog. It's made with an all-beef, natural casing dog topped with peppers, mustard, relish, onion, tomato, celery salt, and a whole pickle spear.

What city is known for the best hot dogs? ›

Hot dogs are part of the culinary culture in a meat-loving city like Chicago. Chicago-style hot dogs are some of the most storied dogs around. They traditionally come with yellow mustard, celery salt, tomatoes, onions, sport peppers, and neon-green relish.

What is the #1 food sold at a baseball game? ›

Hot Dogs

One thing is for sure, the hot dog is the main course at any ballpark, no matter where you are in this country. Everyone does theirs a different way, but there are few wrong ways to do a hot dog.

What is the average price of a hot dog at a baseball game? ›

How much does a hot dog cost at an MLB game? Data shows hot dog prices range from $3 to just over $8 among stadiums with available price data.

What brand sells the most hot dogs? ›

This graph shows the sales of the leading 10 refrigerated frankfurter brands of the United States in 2023. For the 12 weeks ended January 1, 2023 Ball Park was the highest ranked refrigerated frankfurter brand of the United States with about 129.65 million U.S. dollars worth of sales.

Who makes Costco's hot dogs? ›

First thing first: Costco uses Kirkland Signature Beef Wieners. Kirkland is their signature brand. When Costco started serving hot dogs in their food courts they used Hebrew National dogs and continued using them until 2008 when they made the switch to Kirkland (you can buy the exact same dogs in bulk in their stores).

What's the best way to cook a hot dog? ›

Place a cast-iron skillet over medium-high heat. Add 1 tablespoon of butter. Once the butter has foamed and the foam has subsided, add 1 hot dog to the skillet. Sear, shifting every minute or so, until plumped and beginning to brown on each side, 3 to 4 minutes.

Which city eats the most hot dogs per year? ›

In 2022 Americans spent more than $8.3 Billion on hot dogs and sausages in US Supermarkets. Los Angeles residents consume more hot dogs than any other city (about 30 million pounds), beating out New York and Dallas.

What is the hot dog capital of the US? ›

New Castle is known both as the “hot dog capital of the world” and the “fireworks capital of America.” Its chili dogs are the product of Greek immigrants who came to New Castle in the early 20th century and established restaurants along with their homes.

Which city consumes more hot dogs per year than any other? ›

Additionally, Los Angeles topped the charts for total number of hot dogs eaten, with nearly 30 million pounds of hot dog sold last year. If hot dogs aren't your thing, don't worry. Raleigh consumed the sixth-most sausages per capita in 2022, too.

What region of the United States consumes the bulk of hot dogs each year? ›

We do know that the southern United States eats the bulk of all hot dogs each year - more than any other region of the country. Residents of New York City purchase more hot dogs at retail outlets (grocery stores, supermarkets, etc.) than any other city in the country - over $101 billion dollars worth.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 15/10/2023

Views: 5697

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.